Contact
Gratis verzending vanaf € 40,- Betalen met Bancontact Cadeaus voor iedereen Contact

Sterrendoop - vernoem een ster naar een geliefde

Vanaf € 79,00
Incl. btw
- +
Gratis verzending

2-4 werkdagen

Dit schitterende cadeau is buitenaards bijzonder en daarmee perfect om te geven ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis, zoals een geboorte, doop of misschien juist wel een overlijden. Dit cadeau geeft de mogelijkheid een ster in het universum te laten vernoemen naar een persoon, of misschien wel een stel of een familie, zodat hun bestaan in het heelal is vereeuwigd.
  

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 40

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Als je op een heldere avond naar de hemel kijkt, zie je een adembenemend schouwspel van fonkelende sterren. Ze bevinden zich natuurlijk op lichtjaren afstand en zijn daarmee onbereikbaar maar toch kun je ze zien en ervan genieten. Een ster vernoemen naar iemand en diegene op die manier vereeuwigen is dan ook een fantastisch en uniek cadeau!

Met een ster kun je elke gewenste gebeurtenis of persoon vereeuwigen in het heelal. Is jouw moeder, zus, of geliefde de stralende ster in jouw leven? Geef hem of haar een plekje aan de hemel! Ook bij een geboorte, huwelijk of misschien juist wel een overlijden kun je ervoor kiezen deze gebeurtenis vast te leggen in de vorm van een fonkelende ster in het oneindige heelal.

Bij het vernoemen van een ster hoort een uitgebreid cadeaupakket. In het pakket zit een perkamenten certificaat van 41 x 31 centimeter, waarop de coördinaten van de ster zijn gekalligrafeerd, net als de naam van de ontvanger en de gewenste datum. Verder bevat het pakket een originele sterrenkaart waarop de locatie van de ster in kwestie is weergegeven in de constellatie, zodat je deze op een heldere avond kunt opzoeken. Op de kaart staan daarnaast de precieze coördinaten, de helderheid van de ster en het referentienummer dat de Nasa voor de ster hanteert in de Hubble Guide Star Catalog.

De International Star Registry (ISR) registreert sinds 1979 sterren voor prominente personen. Indien je besluit de naam van je geliefde aan de hemel te laten vereeuwigen, verkeert diegene daarboven dan ook zeker in goed gezelschap tussen sterren als Mick Jagger, Prinses Diana, Tom Cruise en David Bowie. De ISR opereert over de hele wereld en verzamelt alle sterrenregistraties om die vervolgens elke vier jaar te bundelen in het boek "Your Place in the Cosmos".

Dit symbolische cadeau spreekt tot de verbeelding en zal de ontvanger zeker weten verrassen! Verklaar iemand op ultieme wijze de liefde met dit buitenaards hartverwarmende cadeau!

Productdetails

  • Certificaat met naam, datum en coördinaten van de ster
  • Sterrenkaart
  • Let op: Het vernoemen van een ster wordt geregistreerd door het ISR maar heeft geen wetenschappelijke betekenis. Astrologen hanteren in hun werk de wetenschappelijke benamingen voor sterren.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2018-12-13T12:12:36+00:00