Contact

Sommelier-set

Vanaf € 58,90
Incl. btw
- +
Dit is het perfecte geschenk voor alle wijnkenners en voor iedereen die dat graag worden wil. Met deze uitgebreide sommelier-set kun je op stijlvolle wijze genieten van de beste wijnen. Je kunt kiezen uit drie verschillende topwijnen en op de set zelf past een gravure van twee regels. Kies bijvoorbeeld voor een naam en een korte boodschap. Een cadeautje met smaak!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

In deze set vind je enkele hoogwaardige professionele accessoires voor de wijnliefhebber met daarbij een van de drie kwaliteitswijnen naar keuze. In de doos zit een professioneel obersmesje, waarmee de fles makkelijk van de kurk ontdaan kan worden. Dan is er ook nog een schenkdop meegeleverd, inclusief een trechtertje om de wijn zonder spetters in te schenken. De set wordt afgemaakt met een kurk, waarmee je het aroma van een geopende fles perfect kunt behouden wanneer de wijn wordt bewaard.

Het geheel wordt geleverd in een decoratieve houten kistje, dat met zijn luxueuze uitstraling de perfecte verpakking voor deze kwalitatieve accessoires van roestvrij staal vormt. Dit houten doosje kan worden gegraveerd met twee korte regels tekst, zodat je er bijvoorbeeld een naam en een boodschap op kwijt kunt.

Voor de bijgevoegde fles kun je kiezen uit drie wijnen. Ga voor een heerlijke Jose de Zarzas, een Spaanse Tempranillo-wijn die 12 maanden in een Barrigue-vat heeft kunnen rijpen of kies voor een Italiaanse Chianti, met toetsen van Sangiovese en een hint van bessen. Dan is er nog een heerlijke Bordeaux, van Château Lafite-Rothschild, een rode wijn met een rijkelijk boeket aan verschillende noten van vruchten en kruiden. Welke je ook kiest, de echte liefhebber zal deze wijnen zeker op waarde weten te schatten en met de hoogwaardige accessoires doe je hem of haar zeker iets bijzonders cadeau.

Productdetails

  • Wijn-geschenkset
  • Keuze uit verschillende wijnen
  • Afmetingen: 36,8 x 13 x 13 cm
  • Met persoonlijke gravure (2 x 12 tekens, geen speciale tekens mogelijk)
  • Let op: dit artikel bevat alcohol en wordt daarom niet geleverd aan personen onder de 18. Geniet maar drink met mate.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-09-18T19:52:52+00:00