Contact
Gratis verzending vanaf € 40,- Betalen met Bancontact Cadeaus voor iedereen Contact

Scratch Map Europa

€ 29,90
Incl. btw
- +

Op voorraad

Een kado voor hem, voor haar, voor iedereen die van reizen houdt! Kras op de kaart van Europa de plekken weg waar je al eens bent geweest en na verloop van tijd heb je heel Europa ontdekt. Een fantastische kado om het reizen te motiveren!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 40

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

In één oogopslag zie je in welke landen je nog niet bent geweest. Ook leuk voor gasten die meteen kunnen zien welke landen in Europa je hebt aangedaan. Dat leidt vast en zeker tot een spontaan gespreksonderwerp over bepaalde landen of het reizen in het algemeen. Misschien hebben jullie in Parijs in hetzelfde hotel overnacht of in Berlijn in hetzelfde restaurant gegeten, je weet maar nooit. De gast ziet meteen welke landen jij nog te gaan hebt en kan wellicht waardevolle tips geven. Heb je een land bezocht, dan kras je bij thuiskomst het laagje op die plek weg. Dat kan met een munt of een soortgelijk voorwerp. Dit is toch veel leuker dan een gewone landkaart die je enkel en alleen kunt bekijken.

Jij en je gasten zien niet alleen de plekken die zijn open gekrast, ook herken je onder het kraslaagje een bekende bezienswaardigheid van een bepaalde stad, zodat je nog sneller een overzicht hebt van de te bereizen en al bereisde landen. Deze kaart voor avonturiers is ook een mooie vorm van wanddecoratie, in welke kamer dan ook. Een werelds kado in een prachtige koker als cadeauverpakking, wie wil dat nu niet als kerstcadeau ontvangen?

Productdetails

  • Papier met een laagje
  • Afmeting: 59,4 x 42 x 0,1 cm
  • Met de belangrijkste bezienswaardigheden

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2018-12-11T19:58:49+00:00