Contact

Romantische verrassingsbox met persoonlijke gravure

€ 35,90
Incl. btw
- +

5-7 werkdagen

In deze box zitten 365 opgerolde briefjes met daarop verschillende liefdeswensen, ideeën voor een liefdevol avondje met z’n tweetjes en andere verrassingen. Doe hem cadeau aan je geliefde en je hebt een jaar lang elke dag een romantische verrassing in petto! Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een geliefde dit cadeautje geeft, hiermee is het eigenlijk elke dag feest!
€ 35,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen gratis retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Deze doos in de vorm van een hartje zorgt ervoor dat het een jaar lang iedere dag feest is. Als je dit cadeautje op Valentijnsdag geeft, heeft je geliefde er dus tot de volgende Valentijnsdag plezier van!

In de box zitten lootjes (in het Engels) met daarop verschillende liefdesspreuken, ideeën voor een romantisch avondje, gezamenlijke wandelingen, diners, picknicks en nog veel meer. Elke dag een stukje romantiek, elke dag een nieuwe liefdeswens of leuk idee om samen te doen.

Of je dit cadeautje nu geeft op Valentijnsdag, een verjaardag of gewoon zomaar, hiermee gaat er een jaar lang geen dag voorbij dat de liefde niet gevierd wordt. Op grote of op kleine wijze. Op de box is ruimte voor een gravure van 15 tekens. Je kunt er een naam op graveren of een korte liefdesboodschap. Laat je creativiteit de vrije loop en wees origineel, dan wordt dit cadeautje nog fijner dan het al is!

Productdetails

  • Hartvormige doos
  • Lootjes zijn in het Engels
  • Elke dag een verrassing
  • Met persoonlijke gravure (max. 15 tekens, geen speciale tekens mogelijk)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-08-20T09:19:28+00:00