Meer afbeeldingen

Ring met persoonlijke gravure

10-12 werkdagen

Een ring is pas écht een persoonlijk cadeau als er een speciale tekst voor de geliefde in is gegraveerd. Deze ring is echter nog persoonlijker en daardoor nog bijzonderder dan vele andere ringen. De gravure is namelijk niet meteen zichtbaar, want om de ring met de gravure bevindt zich een andere ring. Een perfect cadeau om een geheime liefdesboodschap door te geven!

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: +31 (0)20 - 80828 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50
Vanaf € 55,90
- +
Incl. BTW, gratis verzending.

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: +31 (0)20 - 80828 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50
Productbeschrijving

Details

Dit personaliseerbare cadeau is gebaseerd op een geniaal idee en bestaat uit maar liefst drie ringen. Eén ring zit direct om de vinger, daar omheen bevindt zich de ring met de geheime boodschap en daar omheen zit de buitenste ring. Zowel de ring aan de buitenkant als de ring in het midden zijn vervaardigd van roestvrij staal. De ring die direct om de vinger zit is weliswaar ook van roestvrij staal gemaakt, maar is daarnaast voorzien van een zwart laagje IBP (Ionic-Black-Plating).

Je hebt maar liefst 30 tekens tot je beschikking om de verborgen boodschap te schrijven. Dat kan een romantische liefdesverklaring zijn, de geboortedatum van een kind met naam of een bijzondere datum die alleen bij de ontvanger van de ring prettige herinneringen oproept en die niet voor iedereen bedoeld is.

De ringen kunnen uit elkaar worden gehaald, zodat je de boodschap altijd kunt lezen, wanneer je maar wilt. Aan de buitenkant ziet de ring er met het glanzende roestvrij staal chique, modern en cool uit. Het is een bijzonder gevoel om zowel een fraaie ring te dragen en te weten dat deze ring een boodschap verbergt die absoluut geheim blijft.

Productdetails

Informatie

Toegestane tekens:
Om een hartje als symbool te laten graveren a.u.b. het volgende tekentje opgeven: <3

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
^2017-07-25T12:45:12+00:00