Contact

Een bestelling retourneren

Wij willen graag dat jij tevreden bent met je aankoop, daarom heb je bij Cadeaus.be een retourrecht van 30 dagen!

1. Stuur een e-mail aan info@cadeaus.be om ons te laten weten dat je gebruik wilt maken van je retourrecht. Vermeld in deze e-mail altijd je bestelnummer. Mocht je een product beschadigd hebben ontvangen, stuur dan per e-mail direct een foto mee. Je ontvangt van ons vervolgens een retourlabel en -formulier om zelf te printen.

2. Vul het retourformulier volledig in en stop het in de doos van je retourzending. Het product moet met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat én verpakking aan ons geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van de retour.

3. Plak het retourlabel op het pakket voor gratis verzending. Wanneer je geen gebruik maakt van onze retourlabelservice, vergoeden wij de kosten die je maakt voor het retourneren niet.

4. Breng het pakket naar een van de bpost-postpunten. Bewaar het verzendbewijs, hiermee kunnen we indien nodig je pakket traceren.

5. Wanneer de retourzending bij ons binnenkomt, wordt het aankoopbedrag teruggestort via dezelfde betaalmethode als destijds gekozen tijdens het bestellen. Je ontvangt het bedrag binnen enkele dagen nadat wij de retourzending geregistreerd hebben. Wanneer je de gehele bestelling retourneert, betalen wij ook de verzendkosten terug die je ten tijde van bestellen hebt betaald. Indien gewenst kun je op het retourformulier aangeven dat je een vervangend product wilt ontvangen.

Let er alsjeblieft op dat je producten enkel kunt retourneren wanneer deze in nieuwstaat verkeren.

Gepersonaliseerde producten zijn van het herroepingsrecht uitgesloten, zoals vermeld in onze Algemene voorwaarden. Wanneer een gepersonaliseerd product zonder voorafgaand contact met de klantenservice wordt geretourneerd, kan het bedrag niet worden terugbetaald. Bij een eventuele nieuwe verzending zullen ook opnieuw verzendkosten betaald moeten worden.

Voor vragen kun je ons bereiken op +31 (0)20-808.28.08 of via info@cadeaus.be.

2019-08-18T20:15:43+00:00