Hulp nodig?

Meidenavond XL - vragenspel

€ 20,90
Incl. btw
- +
De naam zegt het al: dit spel is perfect voor een avond met je vriendinnen! Of het nu een etentje is, een vrijgezellendag of een verjaardag, met dit spel erbij wordt het al snel een feest! Het spel bestaat uit meer dan vierhonderd grappige, onverwachte en een tikkeltje gewaagde vragen! Ideaal voor een onvergetelijke avond waarop iedereen elkaar gegarandeerd een stuk beter leert kennen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice:  +31 (0)20 - 80828 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Wanneer dit spel op tafel komt, weet je dat het geen saaie avond wordt! Het spel Meidenavond bestaat uit meer dan vierhonderd grappige, persoonlijke en bizarre vragen die soms zelfs nèt op het randje zijn. Dit spel is uitermate geschikt om iedere bijeenkomst van vrouwen onderling tot een hilarische belevenis te maken. Speel het bijvoorbeeld na een gezellig etentje, op een vrijgezellenfeest of gewoon voordat je een avondje gaat stappen. Met dit spel wordt elke girl´s night er eentje om nooit te vergeten!

Als je dit spel speelt, kun je verwachten dat je af en toe met rode oortjes zit, want iedereen die mee doet wordt gevraagd naar genante jeugdherinneringen, intieme relatiegeheimen en andere grappige details en anekdotes. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat iedereen eerlijk antwoord geeft. Het is daarom ideaal als je Meidenavond speelt met een groep die elkaar al kent, maar je kunt het spel natuurlijk ook gebruiken om elkaar beter te leren kennen. Je kunt het naar gelang de samenstelling van de groep op verschillende manieren spelen. Zo kun je om de beurt een kaart trekken en de vragen erop beantwoorden, maar je kunt ook afspreken dat iedereen elke vraagt beantwoordt. Dat bepalen jullie natuurlijk helemaal zelf!

Dit spel met ruim 400 hilarische vragen is een echte ijsbreker en een manier om elke avond op gang te brengen. Doe het cadeau aan een vriendin voor een verjaardag of andere gelegenheid en beleef gegarandeerd uren speelplezier!

Productdetails

  • Gezelschapsspel met ruim 400 vragen
  • Afmetingen: 14 x 14 x 4 centimeter

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2018-09-18T17:22:55+00:00