Contact

LED-lamp "Cactus“

€ 26,90
Incl. btw
- +
Een echte cactus behoeft weinig onderhouden ook deze LED lamp "Cactus“ heeft slechts twee batterijen nodig, meer niet. Met behulp van 12 aparte lampjes ontstaat een cool licht en heb je meteen een praktisch en grappig stukje design in huis. Deze LED lamp "Cactus“ is een leuk cadeau-idee voor liefhebbers van een modern en creatief interieur!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 40

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Haal een beetje woestijn in huis! Nee, niet met emmertjes zand maar met deze fraaie LED-lamp "Cactus“. Ook liefhebbers van Mexico en omringende landen komen met deze lamp helemaal in een goede stemming. Je kunt deze cactus lamp naast de bank zetten, maar hij is ook prima geschikt om aan de muur op te hangen. Twaalf lampjes zorgen ervoor dat de cactus licht geeft. Je hoeft geen rekening te houden met een stopcontact, want je kunt de lamp met twee AA-batterijen laten branden.

Deze moderne lamp is cool om te zien en past met zijn afmetingen van 30 x 15 x 5 centimeter prima op het nachtkastje naast het bed. Ook op een commode of eettafel komt de LED-lamp "Cactus“ uitstekend tot zijn recht, net als aan de muur in de woon- of slaapkamer. Dat deze vorm van verlichting een grote blikvanger is, dat spreekt natuurlijk voor zich.

Vanwege de excentrieke vormgeving is deze LED-lamp "Cactus“ een ideaal accessoire voor in een studentenhuis of de kinderkamer. Daarnaast past hij goed bij een modern interieur. Voor liefhebbers van bijzondere lampen en van cactussen is dit een prachtig, passend cadeau-idee!

Productdetails

  • Lamp om neer te zetten of op te hangen
  • Met 12 aparte lampjes
  • 2 AA-batterijen nodig (worden niet meegeleverd)
  • Afmetingen: 30 x 15 x 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-04-20T00:28:57+00:00