Hulp nodig?

LED-bord “Party”

€ 21,90
Incl. btw
- +
Party like it’s 1999 – of moeten we 1979 zeggen? Want deze LED-verlichting doet met zijn nonchalant geschreven handschrift-letters en zijn felle roze kleur vooral denken aan die typisch Amerikaanse neonverlichting die je op de gevels van veel bars en discotheken terug ziet, en dan vooral die in films die spelen in de jaren 70 en 80. Maar ook anno nu zet dit bord de juiste toon, de boodschap is simpel: Led’s party!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice:  +31 (0)20 - 80828 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Je hebt alles voorbereid voor de party: drankjes, hapjes, muziek en slingers. Toch ontbreekt er nog iets… Je hebt het angstige gevoel dat je bezoekers misschien nog altijd niet helemaal door zullen hebben dat het hier om een feestje gaat, dat er gedanst mag worden en er best een slokje meer in mag.

In dat geval zit er maar een ding op en moet je radicale maatregelen nemen, om te zorgen dat er over het doel van deze bijeenkomst geen enkele twijfel kan bestaan. Zodat iedereen weet dat het hier geen vergadering is en niemand het schuwt om een dansje te wagen. Je doet het niet snel, maar extreme tijden vragen om extreme oplossingen. Het is gewaagd, maar je doet het gewoon: je besluit dit te gekke LED-bord op te hangen.

Goede keuze, want nu weet iedereen dat het partytime is! Eigenlijk had je dat gelijk moeten doen, bedenk je je ineens. Dit bordje zou geen laatst mogelijke maatregel moeten zijn maar de eerste stap in de organisatie van een fantastisch feestje. Het feestje was geslaagd; je besluit dit cadeautje vervolgens op elk feestje gelijk in te zetten en je snapt niet dat je daar überhaupt over hebt moeten twijfelen.

Productdetails

LED-bord “Party”
  • 1 decoratieverlichting met 40 LEDs
  • Werkt op 3 AA-batterijen (niet meegeleverd)
  • Materiaal: karton
  • Afmetingen: ca. 40 x 21 x 5 cm
  • LET OP: bij het eerste gebruikt moet de LEDs in de daarvoor bestemde gaatjes worden geprikt

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2018-09-18T18:11:54+00:00