Hulp nodig?
⚽ WK solden ⚽
: Volgende flash sale maandag 12:00-24:00. Met kortingen tot wel 50% - mis het niet!Details
Resterende tijd:

Meer afbeeldingen

Inspreekbaar magneethart

Wat een lief en perfect cadeau voor geliefden! Dit magnetische hart ziet er op zich al heel romantisch uit op de koelkast of op een magneetbord. Daarnaast kan je deze inspreken en zo lieve kleine berichtjes achterlaten voor degene van wie je zoveel houdt. Met dit romantische cadeau betover je een heel bijzonder persoon op een persoonlijke manier. Een schitterende verrassing voor Valentijnsdag!

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: +31 (0)20 - 80828 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 60

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

Normale prijs: € 16,90

Special Price € 9,90

- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: +31 (0)20 - 80828 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 60

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

Productbeschrijving

Details

Ik hou van jou! Hoe vaak schrijf jij zoiets liefs op een klein stukje papier en laat je het op de eettafel achter? Een lieve en romantische boodschap moet alleen ook op een mooie en stijlvolle manier gecommuniceerd worden. Laat nu persoonlijke berichtjes voor je geliefde op een wel hele bijzondere manier achter: met dit stijlvol hart kan je gegarandeerd die ene bijzondere persoon laten weten hoe belangrijk hij of zij voor je is.

Je kunt in het hart ieder mogelijk bericht tot 10 seconden inspreken. Misschien wil je hem of haar laten weten hoeveel je van hen houdt? Of wil je ze op een liefdevolle manier feliciteren? Je kan het zelfs gebruiken als een hele originele manier een boodschappenlijst door te geven. Het hartje beschikt aan de achterkant bovendien over een magneet. Hiermee kan je het hart op de koelkast plakken of op een ander magnetisch oppervlakte. Handig is ook op een memobord waar jouw partner alle belangrijke afspraken en herinneringen opschrijft. Zo zullen ze de magneet altijd zien! Je kunt telkens weer creatieve, grappige, liefdevolle of romantische berichten inspreken en de ontvanger zal iedere keere weer lachen of blozen.

Hiermee geef je niet alleen een magneethart, maar ook eigenlijk jouw eigen hart. Een mooi cadeau-idee voor Valentijnsdag!

Productdetails

  • Afmeting: 7,5 x 6 x 1,8 cm
  • Opnameduur: 10 seconden (kan telkens weer gewist en opnieuw ingesproken worden)
Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
^ 2018-06-22T00:10:30+00:00