Contact

Ik heb nog nooit

€ 18,90
Incl. btw
- +
Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een verjaardag van vrienden? Of zoek je een leuke bezigheid voor een gezellig avondje bij jou thuis? Zoek dan niet verder. ´Ik heb nog nooit...´ is het partyspel bij uitstek! Wie dit met vrienden speelt, beleeft geraandeerd een avond met buikpijn van het lachen én leert zijn medespelers een stuk beter kennen...
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 40

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Men neme een groep vrienden, een vrije avond en eventueel een gezellige hoeveelheid wijn, bier of andere drankjes voor een optimale uitvoering van dit leuke gezelschapsspel. De spelregels zijn vrij simpel. Op elke kaart in het spel staan stellingen die beginnen met " Ik heb nog nooit...", bijvoorbeeld: " Ik heb nog nooit langer dan drie avonden achter elkaar gefeest." Alle deelnemers die wél ooit meer dan drie avonden avonden achter elkaar in partymodus waren, moeten vervolgens een slok nemen van hun drankje. Zo kom je nog eens wat te weten over je mededeelnemers.

Wanneer je geen zin hebt in een drankspelletje kun je dit spel natuurlijk ook makkelijk om punten spelen of een andere manier verzinnen om de score bij te houden. Zeker is dat iedere avond met dit spel geheid zorgt voor rode oortjes en buikpijn van het lachen en dat je de medespelers op een andere manier leert kennen.

Het spel bevat meer dan tweehonderd van de meest genânte, hilarische en spannende ontboezemingen waarvan je nooit had gedacht dat je ze iemand zou moeten opbiechten, en dat geldt natuurlijk ook voor al je medespelers. Of het nu voor een verjaardag is, een vrijgezellenfeestje of een etentje, je brengt iedere avond op gang met dit hilarische spel. Een leuk cadeau-idee voor een housewarming of andere gezellige aangelegenheid!

Productdetails

  • Gezelschapsspel 
  • Ruim 200 ontboezemingen 
  • 14 x 4 x 14 centimeter

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-05-27T16:03:40+00:00