Hulp nodig?

Exclusief bij Cadeaus.be: personaliseer je eigen TOBLERONE

Meer afbeeldingen

Flesopener sleutel

Op voorraad

Trek in een koel biertje en dan geen flesopener kunnen vinden. Dat is verleden tijd met de flesopener sleutel, de opener die handig aan je sleutelbos hangt en uitstekend van pas komt als iedereen tevergeefs een flesopener zoekt.

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: +31 (0)20 - 80828 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 60
€ 11,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: +31 (0)20 - 80828 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 60
Productbeschrijving

Details

Heeft er iemand een opener? Nee, geen sleutel, ik bedoel een opener. Daar kijken je vrienden verrast van op, als ze zien hoe je met de flesopener sleutel het ene flesje na het andere opent. Het openen van flesjes met de onderkant van een aansteker, met de rand van een tafel of zelfs de tanden is met deze chique flesopener sleutel nu definitief voorbij. Je sleutels raak je niet zo snel kwijt, dus dan geldt hetzelfde voor de flesopener, die nu altijd onder handbereik is. Niet alleen om eigen flesjes mee te openen, maar ook ideaal om iemand anders even uit de brand te helpen. Aanstekers blijven heel en ook tanden en kiezen worden vanaf nu bij het openen van flesjes ontzien.

Dit is in ieder geval een geslaagd cadeau voor bierliefhebbers. Tijdens een feestje zorg je hiermee voor een grappig maar vooral ook handig intermezzo. Zo'n sleutel heeft vast en zeker nog niemand gezien. Een origineel cadeau en een praktische gadget ineen. Altijd handig tijdens een dagje uit op het strand of gewoon achter in de tuin voor het geval de opener weer eens spoorloos verdwenen is. De vrijdagmiddagborrel zonder flesopener behoort tot de verleden tijd, want je sleutelbos heb je altijd bij de hand.

Productdetails

Lengte: ca. 75 mm

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
^ 2018-02-20T06:12:31+00:00