Contact

Colofon

Geschenkidee D&A GmbH
Cadeaus.be Geschenkidee D&A GmbH Eberswalder Str. 6-9 10437 Berlijn Duitsland

Telefoon: +31 (0)20 - 80828 08
Web: www.cadeaus.be
E-Mail: info@cadeaus.be

CEO: Peter Hofstetter
Handelsregisternummer: Amtsgericht Berlin (Deutschland), HRB 139503 B
BTW-nummer: BE 0640.821.788

Bankgegevens
Rekeninghouder: Geschenkidee D&A GmbH
IBAN: DE97100701240116069601
BIC: DEUTDEDB101

U kunt onze klantenservice voor vragen, klachten of bezwaren via het telefoonnummer +31 (0)20 - 80828 08 of per e-mail info@cadeaus.be bereiken. Het is ook mogelijk het contactformulier te gebruiken.

Disclaimer

De informatie waarover u via de website van Cadeaus.be kunt beschikken, is afkomstig uit vele bronnen, die niet alle onder controle van Geschenkidee D&A GmbH staan. Geschenkidee D&A GmbH is niet aansprakelijk voor de inhoud van websites of andere informatie van derden waarover u kunt beschikken via de website van Cadeaus.be.

Auteursrecht

Alle informatie op de website van Cadeaus.be, zoals afbeeldingen, tekst, video- of audio-opnamen, vallen onder het auteursrecht van Geschenkidee D&A GmbH en de informatieverschaffers. Bij Geschenkidee D&A GmbH berust het auteursrecht en databankenrecht op de website en de afzonderlijke pagina's. Het Belgisch en internationaal geldend auteursrecht is van toepassing.

Persoonlijke gegevens

Voor informatie met betrekking tot het verzamelen, verwerken en gebruiken van uw persoonlijke gegevens, verwijzen wij u door naar onze Privacy Policy.

Beperkte aansprakelijkheid;

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat de beschikbare informatie op de site zo correct mogelijk is ten allen tijde. We behouden ons het recht om de inhoud van de site op elk moment te mogen corrigeren en wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aan de bezoekers van de site om de informatie op de website te controleren op een andere manier, waaronder door rechtstreeks met ons contact op te nemen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid (a) voor elke onjuistheid of nalatigheid met betrekking tot relevante informatie beschikbaar op de site, (b) voor schade ten gevolge van een wijziging van de informatie op de website veroorzaakt door mogelijk frauduleuze manipulatie van informatie door derden en (c) voor schade, direct of indirect, ongeacht oorzaak, oorsprong, aard en gevolg, veroorzaakt door iedereen met toegang tot de site of ten gevolge van de onmogelijkheid toegang tot de site te verkrijgen, evenals het gebruik van de site en/of krediet verleend aan enigerlei informatie direct of indirect behorend tot laatstgenoemde. De hier benoemde beperkte aansprakelijkheid geldt niet in geval van opzet of grove schuld van het bedrijf Geschenkidee D&C GmbH en/of overlijden of persoonlijk letsel van een consument ten gevolge van een fout van het bedrijf Geschenkidee D&C GmbH.

Webhost

De website wordt gehost door:
SysEleven GmbH
Umspannwerk – Aufgang C
Ohlauer Straße 43
10999 Berlin
Allemagne

Verantwoordelijk voor de inhoud van Cadeaus.be volgens § 55 RStV: Peter Hofstetter.

2019-07-19T16:19:58+00:00