Contact

Cd met grootste hits per jaar (1920-1994)

€ 29,90
Incl. btw
- +

5-7 werkdagen

Een liedje van vroeger kan warme herinneringen oproepen, bijvoorbeeld aan een eerste verliefdheid of een bepaalde vakantie. Extra leuk is het dus om te kunnen luisteren naar een cd met hits uit één bepaald jaar.  Deze cd is daarom een superleuk nostalgisch cadeau. Van elk jaar tussen 1929 en 1994 is er een cd samengesteld met twintig hits van toen.Geef iemand bijvoorbeeld de cd van zijn geboortejaar cadeau of geef een getrouwd stel de cd uit het jaar van hun bruiloft, succes gegarandeerd!
€ 29,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen gratis retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

In plaats van altijd de nieuwste hits op de radio te luisteren, is het ook wel eens leuk om je door de muziek je mee terug in de tijd te laten nemen. Bijvoorbeeld naar het jaar dat je naar de brugklas ging en je eerste schoolfeest had, of dat jaar dat je met vrienden die topvakantie beleefde. Elk jaar heeft zo zijn eigen liedjes die kenmerkend zijn voor die periode. Wanneer je ze na jaren weer hoort, nadat je ze misschien wel helemaal was vergeten, komen er ineens herinneringen boven aan die tijd en kan je heerlijk wegdromen.

Elk jaar weer worden er talloze nieuwe nummers uitgebracht en een hoop oudere liedjes komen daardoor in de vergetelheid terecht. Deze cd zorgt voor een klein tijdreisje naar een jaar naar keuze. Op de cd staan twintig hits uit de internationale hitlijsten van het jaar dat jij kiest. De cd wordt geleverd in een nostalgisch houten doosje waar een tekst in kan worden gegraveerd voor een extra persoonlijke noot.

De cd is te verkrijgen van alle jaren tussen 1929 en 1994, en er is ook een aparte cd verkrijgbaar met twintig hits uit de jaren 20. Dit cadeau is dus zowel geschikt om cadeau te doen aan oma´s en opa´s als aan studerende kinderen.

Productdetails

Cd:
  • 20 internationale nummers uit de hitlijsten van een bepaald jaar
  • Keuze uit jaren 1929 tot en met 1994, of de jaren 20
  • Originele versies in perfecte kwaliteit
  • Audio-cd van Sony music
Cd-hoes
  • Originele houtcassette met retro charme
  • Persoonlijke gravure mogelijk

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-08-17T12:48:34+00:00