Contact

Cadeaubon

Van € 10,00
Incl. btw
- +
Kun je niet kiezen tussen alle leuke cadeaus en spannende belevenissen op onze website? Geen probleem, dat is ook niet nodig! Geef een van onze cadeaubonnen in een waarde tussen de € 10 en € 200 cadeau en laat de ontvanger zelf iets uitzoeken. De cadeaubon is geldig op al onze producten en belevenissen, dus met dit cadeau zit je altijd goed!

* Verplichte velden

Van € 10,00
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Het kopen van het perfecte cadeautje kan soms lastig zijn. Je kunt twijfelen tussen twee cadeaus, niet zeker weten of iemand een bepaalde gadget al heeft of je afvragen of je beter voor een spannende of culinaire belevenis kunt gaan. Onze cadeaubon is het verlossende antwoord op al deze vragen. Jij geeft aan welk bedrag je cadeau wilt doen en laat de overige beslissingen over aan de ontvanger. Zo zit je altijd goed: veel makkelijker wordt het niet!

Het bedrag van € 10, € 20, € 50, € 100 of € 200 wordt in de vorm van een aantrekkelijke voucher per e-mail verstuurd naar de ontvanger van jouw keuze. Zo weet je zeker dat het cadeau er op tijd is! Wanneer het niet de bedoeling is dat de cadeaubon meteen in de mailbox van de ontvanger belandt, kun je hem natuurlijk ook eerst naar jezelf laten versturen. De ontvanger kan de cadeaubon direct gebruiken voor alle producten en belevenissen op onze website. Het is niet nodig het hele bedrag in een keer op te maken. Het geld dat niet wordt gebruikt, blijft gewoon bewaard voor een volgende aankoop.

Onze cadeaubon is het schoolvoorbeeld van een win-win-situatie: jij hebt direct op een eenvoudige manier een cadeau op maat in handen, en degene die de bon ontvangt kan iets uitzoeken waar hij of zij echt blij van wordt! Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-09-18T15:03:27+00:00