Contact

Bureau-organizer met gravure

€ 37,90
Incl. btw
- +
Deze bureau-organizer is een mooie, elegante aanwinst voor ieder bureau! Het hoogwaardige bamboe is praktisch vormgegeven om pennen, potloden, paperclips, nietjes en andere bureauartikelen stijlvol op te bergen. De met één hand te bedienen plakbandroller ontbreekt niet!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Een handige en overzichtelijke bureau-organizer met gravure past op ieder bureau, thuis of op kantoor. Door nietjes, paperclips, potloden, stiften en pennen goed op te bergen wint het bureau veel ruimte en wordt het zelfs een opgeruimde blikvanger. De geïntegreerde plakbandroller aan de rechterkant is een slim en doordacht onderdeel, want ondanks het digitale tijdperk is het toch altijd handig om snel even een stukje plakband bij de hand te hebben.

De bureau-organizer trekt echter vooral de aandacht met het symbool op de voorkant. In het wapen is ruimte voor twee initialen. Die kun je zelf opgeven. Daarnaast kun je op twee regels de voor- en achternaam van de gelukkige ontvanger van dit praktische cadeau laten graveren. Voor iedere naam heb je 15 tekens ter beschikking. Je kunt er natuurlijk ook een gelukswens of felicitatie op achterlaten.

Deze bureau-organizer biedt vijf verschillende vakjes om punaises, paperclips, potloden en andere bureau-accessoires ordelijk op te bergen. Dit praktische cadeau is bijzonder stijlvol vormgegeven; geen tierelantijntjes maar alles gewoon in een natuurlijke houtkleur. Daardoor pas de bureau-organizer op vrijwel ieder bureau of werktafel. Een origineel cadeau voor een collega of voor een kennis met een onopgeruimd bureau!

Productdetails

  • Personaliseerbaar – geen speciale tekens gebruiken
  • Inclusief plakbandroller en plakband
  • Aluminium inzetstukken voor pennen en paperclips
  • Materiaal: bamboe, aluminium
  • Afmeting: 10 x 10 x 11,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-09-18T18:03:05+00:00